Betalingsoplysninger

Moms

Alle priser på vores produkt sider er oplyst inklusiv Moms

Accepterede kort

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at betale med VISA eller Mastercard. Vi arbejder på en intergration med MobilePay.

Sikker betaling med NemID

Når du handler hos Demovare anvender vi 3D secure på alle betalinger du laver. Dette gør vi for vores og din sikkerhed. Ved at godkende din betaling med NemID er vi sikre på at alle betalinger er udført af kortets ejer og ikke af et kort som bliver misbrugt.

Del betalingen op med Viabill

Hos Demovare kan du vælge at dele dit køb op i mindre bidder. Skal du kun bruge 2.000 DKK er det endda helt uden renter og gebyr.
I samarbejde med ViaBill giver vi dig mulighed for at købe alt det nyeste elektronik på afbetaling. Få råd til det hele i dag og betal løbende med ViaBill.
Derfor kan du bruge ViaBill med god samvittighed Ingen skjulte omkostninger

– Det er rentefrit at bruge ViaBill (Max. 2.000 DKK)
– Det er gebyrfrit at bruge ViaBill (Max. 2.000 DKK)

Du modtager dine varer, før du betaler for dem Du deler betalingen op i bidder, så du stadig har råd til alt det andet du gerne vil
Vitige oplysninger Du skal være fyldt 18 år for at kunne anvende betaling med ViaBill. Du skal desuden have dansk personnummer og dansk folkeregisteradresse.
For køb over 2.000 DKK vil der forekomme mindre gebyr og rente på. Ved bestilling giver du ViaBill tilladelse til at kreditgodkende dig. Hvis du køber for mere end 2.000 DKK kan godkendelsesprocessen tage længere tid de første gange du handler. Se alle ViaBill’s handelsbetingelser her

Få spændende nyheder