Velkommen til Demovare

Demovare er for dig, mig og alle de andre som er træt af tilbudsjagter og overpris på elektronik. Demovare er Danmarks største online butik for returvarer. Vi samler alle de kendte mærker indenfor elektronik og sælger dem til uhørt lave priser - blot fordi æsken har været åben.

Det hele startede med et fritidsjob

Det hele startede tilbage i 2014 da Martin og Andreas arbejdede i Bilka. Her blev de træt af at gå og rydde op og smide de mange returvarer som ikke kunne sælges igen ud i containeren. Det var sådan ideen til Demovare opstod. For hvorfor skal gode funktionelle produkter smides ud, kun fordi æsken har været åben. Sammen købte de produkter for deres opsparing og solgte dem fra deres lejlighed. Der er selvfølgelig sket meget siden. Og i dag har Demovare 1000 vis af glade kunder, deltaget i Løvens hule på DR og vundet priser for det smarte koncept.

... Se Demovare i Løvens Hule

Se eller gense Demovare's deltagelse i Løvens Hule og se hvordan det går Martin og Andreas over for de fem skarpe investorer når præsenterer deres ide

Vi garanterer

Kvalitets produkter

Hos Demovare sender vi dig ikke gamle brugte maskiner som er mere end 10 års siden. Du har adgang til mange af de nyeste produkter på markedet.

Dygtig support

Driller produktet kan du altid ringe direkte til produceten og få hjælp. Det er også muligt at ringe direkte til Demovare og få hjælp.

Prisgaranti

Kan du finde produktet billigere et andet steder, så sænker vi prisen og laver et bedre tilbud til dig. Bare send os en mail. Husk at vedlægge dokumentation på prisen.

Klar til at komme igang?

Tilbage til forsiden