For alle os som gerne vil gøre en god handel på elektronik udstyr

Demovare er Danmarks største online butik for returvarer og restpartier. Vi samler alle de kendte mærker indenfor elektronik og sælger dem til uhørt lave priser - blot fordi æsken har været åben.

Sådan gør vi

1

Vi finder de bedste produkter

Vi samarbejder med mange af de helt store producenter. Alt fra Lenovo, HP, Apple og mange flere. Her opkøber vi store mængder af restpartier, udstillingsmodeller og returvarer til skarpe priser da de da ikke selv vil bruge tid på håndtere dem. Vi køber kun produkter som er 100% funktionsdygtige så vi kan beholde garantien. Når vi er blevet enige om en pris bliver produkterne sendt til vores lager i Odense eller Århus.

2

Vi klargører produkterne

Når vi har modtaget produkterne på vores lager skal de klargøres. Her har vi dygtige og autoriseret teknikkere siddende til at gennemgå produkterne. Alle produkter bliver gennemgået hvor de bliver renset for data og undersøgt for eventulle mangler. Her bliver de også tildelt en stand klasse så det er nemt at identificere kvaliteten af produktet.

3

Vi sender produkterne hjem til dig

Efter produkterne er blevet gennemgået og klargjort bliver de uploadet til vores hjemmeside. Herfra kan du og alle andre se og læse om produkterne. Prisen på produktet afhænger af vores indkøbspris og standen på produktet. Lever standen på produktet ikke op til beskrivelsen kan du helt gratis returnere produktet. Vi betaler fragten. Så kan du med ro i sindet bestille dit nye elektronik til en nedsat pris.

Historien om Demovare

Det hele startede tilbage i 2014 da Martin og Andreas arbejdede i Bilka. Her blev de trætte af at gå og rydde op i de mange returvarer som ikke kunne sælges igen og skulle smides ud i containeren. Det var sådan ideen til Demovare opstod. For hvorfor skal gode funktionelle produkter smides ud, kun fordi æsken har været åben. Sammen købte de en masse produkter for deres opsparing og solgte dem fra Andreas’ lejlighed. Der er selvfølgelig sket meget siden. Og i dag har Demovare 1000 vis af glade kunder, deltaget i Løvens hule på DR og vundet priser for det smarte koncept.

Se os i Løvens hule

Se eller gense Demovare's deltagelse i Løvens Hule på DR og hør hvordan det går Martin og Andreas over for de fem skarpe investorer når præsenterer deres ide