Skal du ud og rejse til sommer og har du Netflix, så kan det være en god ide at forbedre sig lidt inden afgang. Netflix gjorde det i November 2016 muligt at se film og tv-serier fra deres App helt uden internet. Igennem deres nye download funktion kan du downloade udvalgte film og tv-serier direkte til din tablet eller mobiltelefon så du kan se dem når du sidder i flyveren eller i bilen uden internet. Desværre er det endnu ikke muligt at downloade hvad som helst. Lige nu er det kun udvalgte serier og film som Netflix giver dig lov til at downloade. Det er primært deres eget indhold, men ifølge Netflix skulle der hver dag komme mere indhold som kan downloades.

    Sådan får du download funktionen

    Det er faktisk meget simpelt, download den nyeste version af Netflix. Hvis du allerede har har Netflix på din enhed, så er det bare at opdatere den i din app-store.

    Sådan virker Netflix Offline

    Efter du har opdateret din Netflix app vil du næste gang du åbner app’en se en pop up med Downlaod & Go. Det betyder nu at du er klar til at download udvalgte film og tv-serier som du kan se også når du ikke har noget internet. Når du kommer ind på den serie eller film som du kan gerne vil downloade kan du nu se et lille download ikon i nederste højre hjørne. Hvis det ikke er muligt at downloade filmen eller serien så vil ikonet ikke være synligt. Tryk på ikonet og efter noget tid vil det være muligt at se din underholdning, helt uden internet. Husk at starte i god tid, da det kan tage noget tid før din film eller serie er downloadet.