Garanti og service

Hos Demovare får du samme garanti og service som hvis du handlede i en hver anden butik. Måske endda lidt bedre, hvis vi selv skal sige det.

Genveje

Reklamationsret

Du får 24 måneder reklamationsret på alle produkter som er købt hos Demovare. Så opstår der problemer med produktet kan du altid få gratis hjælp, så længe problemet ikke er selvforskyldt som vandskade eller produktet har været tabt. Du kan få direkte hjælp hos producenten eller vi kan håndtere sagen for dig. Det er helt op til dig.

Prisgaranti

Hos Demovare yder vi prisgaranti på alle vores produkter. Kan du finde varen billigere et andet sted så laver vi et bedre tilbud. For at kunne gøre brug af prisgaranti er det vigtigt du tjekker at produktet er på lager, det er en dansk webshop og produktet er af samme stand eller bedre. Så skal vi nok sørge for at få rettet prisen.

Fortrydelsesret

Man har altid ret til at fortryde sit køb. I helt op til 14 dage. For at kunne gøre brug af din fortrydelsesret er det dog vigtigt at du ikke har haft produktet i brug. Du må gerne pakke produktet ud af æsken og se det an. Lever standen ikke op til den beskrivelse vi har angivet, så betaler vi forsendelsesomkostningerne for at sende det tilbage.