Garanti og Service

24 måneders reklamationsret

Hos Demovare får du samme garanti og service uanset om det er et helt nyt eller et brugt produkt. Vi giver 24 måneders reklamationsret og 14 dages returret på alle vores produkter. Så når du handler hos Demovare er ligesom at handle i en enhver anden butik

Hvis du har en servicesag, kan du vælge at at få hjælp direkte fra producenten, eller at kontakte os, så vil vi hjælpe dig.

Fortrydelsesret

Du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage. For at fortrydelsesretten gælder, må du ikke have anvendt produktet. Produktet må gerne være pakket ud af æsken og set an, men du må ikke have haft det i brug. Lever standen ikke op til den beskrivelse vi har angivet, så betaler vi forsendelsesomkostningerne for at sende produktet tilbage til os.

Reklamationsret

Hos Demovare får du 24 månders reklamationsret. Det betyder at hvis der er en fejl med et produkt du har købt hos os, modtager du altid gratis hjælp så længe at fejlen ikke er selvforskyldt. Hvis produktet har en vandskade eller har været tabt, dækker reklamationsretten ikke, da dette vil være en skade, der er selvforskyldt. Du har mulighed for at få hjælp direkte fra producenten, eller vi kan håndtere sagen for dig. Det bestemmer du.

Få hjælp af Demovare

Du kan vælge om du selv vil håndtere din servicesag eller om Demovare skal hjælpe dig med det. Den eneste forskel mellem om vi håndterer sagen eller om du selv gør er en længere ventetid. Det skyldes at vi først skal have produktet ind forbi Demovare inden vi så sender det videre til producenten. Så hvis det haster med service anbefaler vi at du kontakter producenten selv.

Opret serviceanmodning

Løs problemet selv

Hvis du vælger at løse problemet selv får du den absolut hurtigste service. Her kan du sende produktet direkte ind til producenten af produktet og få problemet løst. Skulle der mod forventning opstå problemer kan du selvfølgelig altid kontakte Demovare for at få hjælp.