Om Demovare

Sådan startede det hele

Demovare udsprang fra en ide Martin og Andreas fik da de arbejde i Bilka, tilbage i 2014. Her oplevede de, at man smed returprodukter ud selvom de var 100 procent funktionsdygtige. De undrede sig over hvorfor det blev valgt, at smide gode funktionsdygtige produkter ud, kun fordi at varen var returneret.

Derfor valgte de at starte Demovare. Her købte de en masse produkter fra deres egen opsparing og solgte dem fra Andreas’ lejlighed. Der er selvfølgelig sket meget siden. Siden da, har Demovare deltaget i Løvens Hule på DR og vundet priser for den gode forretningside.

Demovare har nu kontor i Odense og har indgået samarbejde med mange af de helt store leverandører af elektronik. Dette betyder også, at du på Demovares hjemmeside kan finde en bred vifte at produkter, både spritnye og brugte produkter.

Demovare er på den måde skiftet fra kun at opkøbe produkter fra lokale butikker, til at aftage nye, brugte og returvarer fra store dele af Europa.

Selvom Demovare er vokset meget siden opstarten, bryster vi os stadig af, at være nogle af de billigste på markedet. Dette har vi opnået ved at skære mange af de dyre mellemled fra, hvorpå der er så kort mellem producenten og kunden som muligt.

Se Demovare i Løvens Hule på DR

Se eller gense Demovare's deltagelse i Løvens Hule på DR og hør hvordan det går Martin og Andreas over for de fem skarpe investorer når præsenterer deres ide

Hvor kommer varerne fra

Vores brugte produkter bliver købt gennem vores leverandører og vores samarbejdspartner Flexbuy. Flexbuy leaser elektronik til erhvervskunder og efter endt leasingperiode køber vi hos Demovare produkterne. Efter vi modtager produkterne på vores lager, bliver de gennemgået af vores autoriseret teknikere. Her bliver produkterne først renset for alt data og fabriksindstillet. Det betyder, at der ikke er data eller oplysninger fra den tidligere ejer af produktet. Derefter bliver produkterne gennemgået for fejl og mangler. Til sidst bliver produkterne inddelt efter deres stand.

Da elektronik bliver behandlet forskelligt, inddeler vi alle brugte produkter efter stand, så du kan være sikker på at produktet lever op til dine forventninger.

Udover vores brugte leasing produkter opkøber returvarer og restpartier fra producenter såsom Lenovo, Microsoft og Apple. Her kan vi købe produkterne til favorable priser, da producenterne ikke ønsker at bruge ressourcer på at håndtere dem. På den måde kan vi tilbyde nye produkter til priser, der er presset helt i bund. Returvare er typisk produkter der er returneret fra kunder, som ikke ønskede produktet alligevel. Produktet kan derfor både være i original emballage eller være pakket om. Restpartier opkøber vi fra andre leverandører hvor store ordre er blevet ændret, eller hvor leverandørerne har indkøbt for store partier af specifikke produkter. Dermed bliver vi hos Demovare tilbudt at købe bestemte modeller og brands til en bedre pris.

Produkterne kommer online

Efter produkterne er klargjort gøres de tilgængelig på vores hjemmeside. Prisen på produktet afhænger af indkøbsprisen og hvilken stand produktet er i. Du skal være opmærksom på, at nogle af vores produkter er enkeltstående, hvilket betyder at vi kun har én på lager. Så hvis man skal sikre sig de bedste tilbud skal man være hurtig.

Hvis standen på produktet ikke lever op til din forventning kan du naturligvis returnere produktet helt gratis - vi betaler fragten.