Returnering

Du har mulighed for at fortryde dit køb i op til 14 dage efter modtagelsen af din ordre. For at kunne gøre brug af fortrydelsesretten gælder det at, må du ikke have taget produktet i brug.

Det betyder at produktet må gerne være pakket ud af æsken og set an, men du må ikke have haft det i brug. I det øjeblik du starter produktet op aktiverer du garantien og fortrydelsenretten frafalder derfor

Lever standen ikke op til den beskrivelse vi har angivet, så betaler vi forsendelsesomkostningerne for at sende produktet tilbage til os. Det eneste du skal gøre for at få et gratis fragtlabel er at sende vores support en mail på hej@demovare.dk

Returneres produktet ikke inden for at 14 dage efter at du har meldt at du vil gøre brug af fortrydelsensretten, så frafalder din mulighed for at returnere produktet.

For at gøre brug af forstrydelsenretten skal du melde det skriftligt til Demovare. Du kan sende os en mail på hej@demovare.dk med dit ordrenummer eller bruge vores kontaktformular. Det er ikke nok at sende produktet retur.