Sådan fungerer Demovare

1

Vi opkøber produkter

For at få den bedste pris til vores kunder opkøber vi store mængder af rest, retur og udstillingervarer fra forhandlere og producenter. Det er ofte produkter hvor kun æsken har været åben eller varer som butikken ikke har kunne sælge. Vi hjælper dem og sørger for at ingen produkter går til spilde.

2

Kvalitetskontrol

Alle produkter gennemgår en skarp kvalitetskontrol når de kommer ind på lageret. Vi sørger for alt er nulstillet og gjort klar til brug inden de bliver sat til salg.

3

Spar mange penge

Efter produkterne har bestået vores kvalitetskontrol bliver de sat til salg på vores hjemmeside hvor du og mange andre kan købe dem til nedsat pris. Så ikke nok med at du sparer penge, så hjælper du også miljøet.

... 2 års reklamationsret

Bare rolig skulle du være uheldig og få problemer med dit produkt så har du selvfølgelige 2 års reklamationsret. Vi har samarbejde med autorisede serviceværksteder som kan hjælpe dig

Vi garanterer

Kvalitets produkter

Hos Demovare sender vi dig ikke gamle brugte maskiner som er mere end 10 års siden. Du har adgang til mange af de nyeste produkter på markedet.

Dygtig support

Driller produktet kan du altid ringe direkte til produceten og få hjælp. Det er også muligt at ringe direkte til Demovare og få hjælp.

Prisgaranti

Kan du finde produktet billigere et andet steder, så sænker vi prisen og laver et bedre tilbud til dig. Bare send os en mail. Husk at vedlægge dokumentation på prisen.

Klar til at komme igang?

Tilbage til forsiden