Sådan virker det

For alle os som gerne vil gøre en god handel

Hos Demovare har vi et bredt udvalg af restpartier, udstillingsmodeller og brugte produkter. På vores hjemmeside kan du se prisen, standen og besparelsen på produkterne, så du nemt kan gennemskue hvilke produkter der er interessante for dig.

Nedenfor har vi lavet en grundig beskrivelse af standen, så du med sikkerhed kan vælge det produkt du leder efter. Skulle standen ikke leve op til dine forventninger, kan du altid gøre brug af vores 14 dages returret. Så kan du kvit og frit returnere dit produkt og så refunderer vi dine penge inden for 5 hverdage.

Nyt produkt

Beskrivelse

Produktet er helt nyt og i original emballage direkte fra producenten. Til dig, der vil have et splinternyt produkt direkte fra producenten.

Hvor kommer produktet fra?

Restvarer, som vi opkøber fra andre leverandører hvor store ordre er blevet ændret eller hvor leverandørerne har indkøbt for store partier af specifikke produkter.

Nyt produkt i uoriginal emballage

Beskrivelse

Produktet er helt nyt, men er ompakket i en anden emballage. Det kan skyldes at emballagen er blevet skadet under transport. Til dig der ønsker et helt nyt produkt, men ikke behøver den originale emballage.

Hvor kommer produktet fra?

Restvarer, returvarer eller beskadiget emballage under transport. Det er naturligvis kun emballagen der er beskadiget, mens produktet er nyt.

Stand A

Beskrivelse

Produktet er nyt, men har få knap synlige brugsspor. Produktet er yderst velholdt og har typisk været brugt i en kort periode. Til dig der vil have et produkt i næsten perfekt stand, men gerne vil spare lidt penge.

Hvor kommer produktet fra?

Returvare, som ofte er produkter der er returneret fra kunder, som ikke ønskede produktet alligevel. Produktet kan derfor både være i original emballage eller være pakket om.

Stand B

Beskrivelse

Produktet fremstår nyt, men med små synlige brugsspor. Produktet fremstår i pæn stand, men har fået mindre brugsspor. Brugsspor kan være være opstået hvis enheden har ligget i lommen eller i en taske. Til dig der gerne vil have et produkt i rigtig flot stand, men samtidig gerne vil spare nogle penge.

Hvor kommer produktet fra?

Returprodukter, udstillingsmodeller, eller yderst velholdte brugte produkter. Produkter, som har været brugt kan være fra en kort leasing, hvor produktet er yderst velholdt.

Stand C

Beskrivelse

Produktet fremstår flot, men med tydelige synlige brugsspor. Der er flere ridser i kabinettet. Ridser kan være ridser fra sandkorn, nøgler eller lignende. Dybe ridser vil ikke forekomme. Til dig der gerne vil spare penge på et produkt og at det ikke gør noget at produktet har nogle ridser.

Hvor kommer produktet fra?

Udstillingsmodeller eller velholdte brugte produkter. Produkter, som har været brugt kan være fra en leasing, hvor produktet er velholdt.

Stand D

Beskrivelse

Produktet fremstår i OK stand, med tydelige synlige brugsspor. Der er ridser i kabinettet og i nogle tilfælde kan der være små buler. Ridser og buler kan være opstået hvis produktet har fået små stød.Til dig der gerne vil have et fuldt funktionelt produkt og udseende ikke betyder meget.

Hvor kommer produktet fra?

Produkter som bliver leveret tilbage efter endt leasingperiode. Produktet er naturligvis renset for al data og klargjort til dig.

Stand E

Beskrivelse

Produktet er 100 procent funktionel, men med mange tydelige brugsspor. Der er ridser i skærmen og der kan være flere mindre buler og dybere ridser i kabinettet. Ridser og buler kan være opstået hvis produktet har været tabt. Til dig der ønsker store besparelse og et produkt, der virker hvor udseende ikke har nogen betydning.

Hvor kommer produktet fra?

Produkter som bliver leveret tilbage efter endt leasingperiode. Produktet er naturligvis renset for al data og klargjort til dig.